11,20 m Bekebrede Schokker

Kenmerken

Type Schokker
Lengte 11,20 m
Breedte 4,05 m
Diepgang 0,90 m
Bouwjaar 1997
Prijs Verkocht
Verkoopstatus Verkocht

Beschrijving

De kopers van deze klassieke schokker kiezen niet zomaar voor een schip, zij kiezen voor een unieke beleving op het water.

Bij dit stoere schip van de eerste eigenaar worden de grenzen bepaald door de bemanning. Met een ervaren team voelt Meester Kobold zich zelfs bij windkracht 6/7 als een vis in het water op de Oostzee, maar dat is slechts een van de vele mogelijkheden.

Een tochtje heen en weer naar de overkant van het IJsselmeer voor een lunch met vrienden maakt een dag zeilen tot een dierbare herinnering. En wat te denken van droogvallen op het wad, waar deze schokker met echt vlakke bodem zich uitstekend voor leent. Vooral met kinderen is dit een onvergetelijke ervaring in een voor hen haast onwerkelijke wereld vol krabbetjes, garnalen, zeehonden en schelpen.

 

Ook in Friesland is het zeer goed toeven aan boord. Vanwege de beperkte diepgang komt u op plekken waar anderen niet kunnen komen om optimaal te genieten van rust, ruimte en prachtige zonsondergangen. Zelfs wanneer u even geen zin heeft om de zeilen te hijsen is een dag of weekend voor anker op een van de vele meertjes een ervaring waar u blij van wordt.

Last but not least is dit ruime schip zelfs geschikt als vakantiewoning of Bed & Breakfast. Aan gemak aan boord zal het u aan niets ontbreken. Een grootscheepse refit, afgerond in 2013 heeft ervoor gezorgd dat ook het oog niets tekort komt.

De schokker is jaar in jaar uit met veel liefde en passie uitstekend onderhouden, dus geen zorgen over achterstallig onderhoud. Als koper hoeft u enkel de trossen los te gooien. U bepaalt de bestemming en de Meester vaart u erheen!

 

 

Klik hieronder voor een korte zeilende impressie :