10,75 m Vreedenburgh Schokker Anny S.

Kenmerken

Type Vreedenburgh schokker
Lengte 10,75 m
Breedte 3,65 m
Diepgang 0,75 m
Bouwjaar 1976
Prijs € 39.900
Verkoopstatus Te koop

Specificaties PDF

Beschrijving

Dit mooie schip is nu 15 jaar in de huidige familie en wil de rol als familielid graag weer voortzetten met enthousiaste nieuwe eigenaren.

Afgelopen jaar is uitgebreid onderhoud gepleegd aan de romp (ook onderwater) en is boven water nu weer hoogglanzend zwart !

Het is een degelijk, royaal, betrouwbaar en gezellig schip dat zich dapper zal houden onder ruige omstandigheden op zowel zoet- als zout water.

Bijzonder is het contragewicht aan de mast, waardoor bruggen eenvoudig kunnen worden gepasseerd en bij voorbeeld een vaste ligplaats achter een lage brug geen groot probleem hoeft te zijn.

Ligplaats is Noord-Holland-Noord (Amstelmeer).

 

De techniek van het schip is steeds goed onderhouden, zo is 15 jaar geleden een teakdek gelegd (teak kajuitdak was al aanwezig), is het potdeksel (en meerdere delen aan het schip) van roestvrij staal en is een grote koelkast vrij recent vernieuwd. Ook is de gehele salonvloer dit jaar vernieuwd en voorzien van nieuw vinyl. Blank lakwerk is op een aantal plaatsen eigenlijk wel weer “aan de beurt”, een professionele aanpak daarvan is in overleg mogelijk. Een kluiver en kluiverboom zijn beschikbaar.