Over Panta Rhei Brokerage

Over Jachtmakelaardij Panta Rhei

Panta Rhei is een uitspraak van de Griekse filosoof Heraclitus en betekent “alles stroomt”. Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt.

Jachtmakelaardij Panta Rhei heeft een scherpe blik voor de best mogelijke overeenkomst, verkoopprocedure en administratieve afhandeling (standaard via de notaris).

Over jachtmakelaar Peter Herman Ter Horst

In 2010 een carrière switch gemaakt naar de jachtmakelaardij.

Na het behalen van de E.M.C.I. modules “juridisch – scheepstechniek – praktijk & ondernemen” , als gecertificeerd jachtmakelaar Panta Rhei Brokerage gestart. In 2018 gestopt met werken onder die titel.

Zijn liefde voor schepen gaat ver terug. Overgrootvader was reeds in bezit van een luxe zeiljacht: een boeier. Het scheepje met een lengte van wel 7 ½ meter is in herinnering altijd een enorm schip gebleven.

Vanaf de wieg altijd in contact geweest met jachten, wind en water. Wedstrijdzeilen was een grote hobby, daarna werd het wedstrijdzeilen vervangen door toerzeilen met zijn gezin, waarbij verder weg gelegen vaargebieden werden verkend.

De Vollenhovense bol van de makelaar is in 2020 verkocht, zodoende nog meer tijd op zaterdag voor boten van anderen… !